Förändringar i restriktioner för vårt resande

Fler och fler länder öppnar upp för att vi ska kunna ge oss ut och resa. Till glädje för många. Vi har levt under en pandemi sedan sent 2019 och början på 2022. Nu ser det ut som att det börjar närma sig slutet. Eller i alla fall så blir det mycket lättare för oss.

Resandet har varit ett dilemma för många som är vana att vara ute på resande fot. Vi är många som älskar att åka utomlands och under pandemin så har det inte varit så enkelt. Vi har fått hålla oss på hemmaplan. Äntligen så börjar restriktionerna att lätta och vi kan åka på vår sportresa eller vad vi nu väljer att resa. Så klart så gäller det att vi följer de restriktioner som finns i de land som vi väljer att åka. Samt att vi tar vårt ansvar och inte utsätter oss själva och andra för riskerna som kan finnas i bakvattnet av en pandemi.

Var förnuftig när ni reser och se till att inte utsätta er för någon onödig sjukdom. Resebolagen är noga med att hålla koll på vad som gäller få respektive ort de ordnar resor till. Det kan vara så att man måste fylla i formulär om du inte är vaccinerad. Och även ha negativa Covid-19 test med sig. Det kan även vara så att man får testa sig på plats i det land som man kommer till. Det är så klart viktigt att vi tar detta på allvar och följer de regler som är uppsatta.

Det här inlägget postades i Resor. Bokmärk permalänken.