Sportresor

Att resa är roligt, och att kombinera sin resa med någon aktivitet kan vara ännu roligare. Det kan vara en musikal eller någon sport av något slag. Dessutom om man är ett gäng kompisar som drar i väg för en weekend för att kolla in någon fotbollsmatch så kan det bli riktigt riktigt roligt.

fotbollÄlskar du Bundesliga eller La Liga i Spanien så finns det alla möjligheter att GO Sport Travel som anordnar sportresor över hela världen har just den resa du vill göra. Klicka dig vidare här till deras hemsida och kolla in vilka aktuella fotbollsresor dom har. Fördelen med att boka en resa på detta viset är att  dom kan ordna hela paketet med både resan, hotell och biljetter till den match du vill se.

Vill du dessutom kombinera din resa med ett musikalbesök eller någon speciell sightseeing i den stad ni befinner er i så kan dom lösa detta till er också. Så kolla med dina vänner om dom är intresserad av att åka iväg och kolla på Bundesliga eller La Liga någon helg framöver och så bokar ni en sportresa tillsammans och upplev Bayern München – Mainz i München eller FC Barcelona – Real Madrid i Barcelona. Det finns massor av roliga matcher att välja på.

Innan du ska åka kan du kontakta den lokala supporterklubben: de är oftast väldigt inkluderande och det kan säkert sluta med att du får chansen att umgås med dem före och efter matchen. Under matchen kan du få nöja dig med din egen sittplats, men man vet aldrig! Vill du bara åka med din partner eller ett gäng kompisar, kan du söka efter bra paketlösningar som till och med kan boka middagsbord och beställa taxiresor åt er så att allt är klart innan ni ens har landat.

Tycker du att detta var intressant, klicka här och prenumerera på GO Sport Travels nyhetsbrev som håller dig uppdaterad med vad som händer på resefronten.

Det här inlägget postades i Resor. Bokmärk permalänken.